Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Et mesterskap på det jevne


Hvis vi ser bort fra begge sammenlagtvinnerne, viste mesterskapet at det er veldig jevnt i toppen blant norske juniorer.

På jentesiden skilte det ikke mer enn 1,055 sekundpoeng fra 2. til 4. plass. Vel vant Joakim Haugen overlegent, men fra sølvplass til 6. plass var ikke forskjellen større enn 2.296 i gutteklassen. I tillegg var det veldig jevnt nedover på resultatlista. Det får vi ta som en styrke for de norske juniorer, både på jente- og guttesiden. En annen side ved dette er at jr. A- løperne virkelig må slite for å holde B-løperne bak seg.. Hvorvidt det er en styrke for B-løperne og/eller en svakhet hos de eldste løperne skal være usagt…

Jevne forhold
At trønderværet viste seg fra sin beste side gjorde at vi fikk et rettferdig mesterskap med like forhold for alle. Det er ved nettopp slike anledninger at vi nesten ønsker oss ut igjen fra Vikingskipet. For ingenting er vel som et utendørs skøyteløp i praktvær…?

Flott ramme – flott arrangement
Kontrastenes tid er ikke over. I de helt unike rammer er årets juniormesterskap blitt holdt. Teknisk delegert fra NSF, Erik Øsmundset, får knapt lovpriset rammen for mesterskap og arrangøren.
 
– Sportsklubben Falken har en sjelden dyktig stab som vet å legge en ramme rundt et mesterskap slik den fortjener, sier han. 

Frida van Megen og Joakim Haugen på sin æresrunde.
 

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.