Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Even trekker seg fra forbundsgruppa


Even Wetten har i dag underrettet ledelsen i Norges Skøyteforbund om at han ikke vil følge forbundets treningsopplegg videre.

– Jeg er ikke tilfreds med min egen utvikling som skøyteløper. Etter en nøye vurdering velger jeg å gå ut av forbundsgruppa, sier Hamar-løperen som i løpet av sin karriere har tatt VM-gull på 1000 meter, VM-bronse på 1500 og har den norske rekorden på 500 meter.

– Hva jeg gjør videre er foreløpig usikkert. Jeg vil vurdere ulike alternativer i tiden framover, sier Even.

– Det er synd for gruppa at Even trekker seg. Han har mange kvaliteter som vi har satt stor pris på, sier sportssjef Øystein Haugen.

– Det er en voksen avgjørelse Even har tatt, og jeg forstår frustrasjonen han føler når han ikke har hatt den utviklingen han ønsket. Han vil jo gjerne tilbake i verdenstoppen. Han har også slitt med kneproblemer som har gjort at han ikke har vært i skøytestilling de siste fire ukene. At han nå vil prøve å gjøre ting annerledes er forståelig, sier Øystein.

Han understreker at det overhodet ikke er noe dramatikk i Evens avgjørelse og at han selvfølgelig er velkommen i den norske troppen dersom har går fort nok.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.