Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Fornøyde juniorer etter VM


Den norske troppen i Changchun. Foran: Rikke Jeppsson og Eirik Lunde Pedersen. Bak: Fysioterapeut Ole Langeland, Even Johansen, Ida Njåtun og lagleder Lasse Sætre.

– Vi hadde et fint VM i Kina. Alle de norske gikk opp til sine perser, og Rikke satte pers på sin 1500m. Isforholdene var greie, men ikke helt topp, noe som vi ser på vinnertidene. Derfor gjorde de norske et helt optimalt mesterskap ut fra det de er gode for, sier Lasse Sætre som var lagleder for de norske junior i VM i Changchun.

– Laget viser fremgang, og løperne har en fin ståpå-vilje, så det er håp for norsk skøytesport i fremtiden, sier Lasse.

Som avslutning på de tre mesterskapsdagene ble det arrangert en uoffisiell fellesstart for både gutter og jenter. ISU vil teste ut dette og senere vurdere om konkurranseformen kan bli en del av de ordinære stevnene, blant annet i verdenscupen.

– Det var svært uvant for løperne å gå i så store felt, og særlig blant jentene var det mange fall. I gutteklassene var feltet på 37 løpere, og det er for mange. Men det var mye action, og det er ingen tvil om at fellesstart er publikumsvennlig, sier Lasse.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.