Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Michael Chrolenko
klar for VM i Göteborg


Michael under nordisk mesterskap i Reykjavik tidligere i vinter. (Foto: Sturla Mysen)
Tirsdag 18. mars starter årets kunstløp-VM i Göteborg. Norges representant på isen er Michael Chrolenko fra TSK. Michael har i konkurransene nå etter jul vist han han er tilbake etter skadeavbrekket.
 
Han ble operert for en meniskskade i oktober og mistet hele høstsesongen. Han har nå deltatt i nordisk mesterskap på Island og i junior-VM i Sofia. Under nordisk gjennomførte Michael to solide program og fikk bronsemedalje etter å ha vunnet langprogrammet. I junior-VM feilet han i kortprogrammet. Han gjorde en enkel axel i stedet for en dobbel, og det gjorde at han ikke kvalifiserte seg for langprogrammet.  

Michael viser solid form på treningene, og han er klar og motivert for å møte den harde konkurransen i VM. VM går altså i Sverige, og det ventes en fullsatt Scandinavium, og spesielt er det forventninger til nettopp herreklassen. Sverige har her to sterke utøver i Adrian Schulteiss og Kristoffer Berntsson, som begge var topp 10 i EM. Det er svært høyt nivå i herreklassen, og for Michael er målet å prestere maksimalt og så får man se hva det holder til.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.