Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Bildeglimt fra NM og LM


Samtlige medaljevinnere i NM-klassene på pallen i Tønsberg Ishall. Fra venstre June Falk Larsen, TSK, Simon Bergersen, TT, Hilde Ø. Aaby, AKK, Anine Rabe, TT, Erle B. Harstad, AKK, Kim Nilsen, AKK, Oda F. Halvorsen, AKK, Christine Isaksen, OSK og Christian Nilsen, AKK.

Tønsberg Turn har arrangert NM/LM i helgen, og det var et meget vellykket arrangement. Vi fikk se sterke prestasjoner av mange løpere fra hele landet, og nivået er blitt veldig høyt.
 
Som visepresident Vibecke Sørensen i Norges Skøyteforbund uttalte under banketten søndag kveld: – Vi har sett at mange løpere nå satser på vanskelige elementer som gjør at også mange ikke lykkes helt i sine programmer, men dette er veien å gå for å kunne bli bedre og hevde seg i den tøffe konkurransen som vi vil møte i internasjonale konkurranser.

Til venstre: medaljevinnerne i guttenes juniorklasse. F.v. Simon Bergersen, TT, Kim Nilsen, AKK og Christian Nilsen, AKK. Til høyre: medaljevinnere i jentenes juniorklasse. F.v. Hilde Ø. Aaby, AKK, Anine Rabe, TT og Oda F. Halvorsen, AKK.

Erle B. Harstad i en luftig butterfly.
Senior kvinner: f.v. June Falk Larsen, TSK, Erle B. Harstad, AKK og Christine Isaksen, OSK. Landsmester i junior B, Celine Mysen, TT flankert av Pia Pedersen Sørli, TSK og Emilie Oddvoll Bøe, AKK.
 
Ingrid Vee Kastet, AKK med sin trener Annette Oddvoll Bøe. Sofie Robberstad Martinsen, AKK i et hopp.
 
Medaljevinnerne i LM for junior C. F.v. Kathrine Schønning Østby, AKK, Ingrid Katrina Bakke, BKK og Thea Rabe, TT.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.