Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Nytt regionslag i Innlandet
 
2011-02-11


NSF Region Innlandet: Fredrik Nybråten, Viktor Nybråten, Robin Nicolai Gruben, Amund Grønvold Skoglund, Pål Gravem og Vegard Nybråten. Foran f.v.: Anne Gulbrandsen, Espen Sjøberg, Inga Anne Vasaasen, Martine Ripsrud og Magnus Nordby.
 
Onsdag kveld ble det nye regionslaget, NSF Region Innlandet, offentliggjort. Det skjedde på en samling der løpere, foresatte, klubber, kretsene Hedmark og Oppland, samt pressen var invitert.

Laget erstatter fjorårets Mjøsteam. Mjøsteam ble i sin tid opprettet som et satsningslag i Hamar IL. Endringen er foretatt for å gjøre regionssatsingen så nøytral som mulig og uten klubbtilknytning. Satsigen skal gjenspeile den regionsmodellen som NIF/NSF har som intensjon å etablere, og den skal framstå som et attraktivt tilbud for løpere i hele regionen.

Litt om NSF Region Innlandet

  • NSF Region Innlandet er et helt nytt lag i tråd med NIF/NSF sin satsing på regionsmodell.
  • NSF Region Innlandet tilbyr løperen et opplegg der det legges til rette for at løperen skal kunne nå et høyest mulig nasjonalt og internasjonalt nivå innen hurtigløp på skøyter.
  • NSF Region Innlandet krever at skøyter skal være topp prioritert, men ønsker samtidig at løperen skal ha en beskjeftigelse ved siden av. Fortrinnsvis vil det være utdanning. Så vel løper som NSF Region Innlandet må legge til rette for at det er mulig å gjennomføre ønsket utdanning som er forenlig med en fornuftig gjennomføring av så vel trenings- som konkurranseopplegg.
  • En del av løperne var med på Mjøsteam forrige sesong, men noen er også nye av sesongen.

Hovedlaget består av følgende:

Inga Anne Vasaasen, Stange SK
Martine Ripsrud, Stange SK
Magnus Nordby, Stange SK
Fredrik Nybråten, Hamar IL 
Viktor Nybråten, Hamar IL
Anne Gulbrandsen, Eidsvold Turn
Espen Sjøberg, Eidsvold Turn
Robin Nicolai Gruben, Sand IF
Amund Grønvold Skoglund, SSK Toten

Hovedtrener: Pål Gravem
Hjelpetrener: Vegard Nybråten

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.