Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

EM-troppen har prøvd
den nye hallen i Inzell

 
2011-01-03


Håvard Bøkko synes den nye Inzell-hallen har bevart mye an gamle «Inzell-følelsen».
 
– Det har gått meget bra på trening, og vi føler at formen er stigende. Vi gleder oss til EM-starten, sier debutanten Sverre Lunde Pedersen og Mari Hemmer, som kan se tilbake på tre EM-starter tidligere.

Etter en liten ferie med julefeiring hjemme etter NM, har EM-laget ligget i Inzell siden 4. juledag og forberedt seg frem mot EM i Collalbo. Det var noe sykdom i laget etter NM, men nå er alle restituert og har fått forberedt seg godt mot EM.

Inzell har fått tak over banen, og hallen begynner å bli klar for VM enkeltdistanser i mars. Den har fungert godt som treningsbane nå i forberedelsene fram mot Collalbo.

– Det er egentlig den gode, gamle banen med tak over, så litt av «Inzell-følelsen» er der fortsatt. Rundt hele banen er det glassvegger. Fortsatt er det en del arbeid som står igjen før alt er klart til VM i mars, skriver Håvard Bøkko på sin hjemmeside.

– Inzell er en fin plass å ligge på samling, og det er godt å få litt «hjemmebane»-følelse for denne banen før VM. Inzell har vært en «norsk» bane ved flere anledninger – senest i 2005, sier sportssjef og lagleder Øystein Haugen.

– Det er en fin hall og meget god is. Alle vinduene rundt gjør at en føler at en går utendørs selv om det er inne, sier Sverre.

– Nyttårsaften ble feiret her i de tyske alpene. Ble mye god mat og et meget bra fyrverkeri – de har nok ikke alle restriksjonene på raketter her i Tyskland/Østerrike som i Norge. Mye krutt gir mye LYD. Michi og Maria var et meget bra vertsskap, men bål i hagen og meget god suppe utpå kvelden, sier Mari.

– Europa har 14 plasser for damer og 15 for menn, i VM allround i Calgary, slik at det er viktig å få så mange norske blant topp 14 og 15 for henholdsvis damer og menn, sier Øystein.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.