Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Folksomt på høstsamling
i Sørmarka Arena

 
Av Jarle Brun |  2011-10-10


Med over 100 løpere på isen første helga av høstsamlingen i Sørmarka Arena var det lagt opp til høy aktivitet i hallen. Mange skulle være hele uken, og det kom løpere fra stort sett hele landet og i nesten alle aldersklasser.

Mange trente to økter hver dag med en økt på isen og en økt utenfor hallen (sykkel/styrke). Arne Ihle Skuterud, Edel Therese Høiseth og Kent Kolnes med flere var på isen og ga instruksjoner og veiledning, her var det gode muligheter til å få med seg nye momenter for alle løperne som var til stede. Flott å se løpere ifra flere forskjellige kretser trene godt sammen og trekke erfaringer ifra hverandre. Flott treningsinnsats av alle de aktive og trenerne. Noe sosialt ble det også tid til som kino og shopping på kveldstid.

Sørmarkahallen har blitt en flott flerbrukshall med høyt aktivitetsnivå. Ishockey, kunstløp, lengdeløp, curling, klatring og egen isbane for barn fungerer meget godt sammen. Flere kommuner burde gjøre som kommunene i Rogaland, og det bør bygges flere slike haller her i landet.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.