Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Kunstløpmedaljer i Brasov
 
Av Anna Pushkova  |  2012-11-06


Våre eliteløpere Anine Rabe, Camilla Gjersem og Sondre Oddvoll Bøe deltok i helgen i et internasjonalt kunstløpstevne i Brasov, Romania. Det ble nok en opptur for de norske løperne; de klarte å få med seg to medaljer i bagasjen hjem.

Anine og Camilla var representanter i dameklassen og Sondre deltok i juniorklassen. Anine gikk av med seieren i friløpet, og med det gikk hun seg opp fra 5. til 2. plass totalt med en totalsum på 121,54. Camilla  ble nummer 9 med 107,21 poeng. Sondre tok bronsemedalje i junior menn, med personlig rekord i kortprogrammet og en poengsum på 134.79 poeng.

Vi gratulerer løperne med flotte resultater og gleder oss til å følge dem videre. Neste internasjonale stevne er i Warsawa, der vil Norge stille med et større lag. Denne gangen skal også flere av de yngre løperne være med.

BILDET: Anine og Sonde med medaljene.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.