Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Løfterike prestasjoner i Inzell
 
Av Edel Therese Høiseth  |  2012-02-21


Andreas Minge fra Båstad tok en sterk sammenlagtseier i German Open i Inzell i helga, men tidene 37.55 , 1.51,31, 3,53,58 og 6,48.76. Han satte dermed personlig rekord på 3 av 4 distanser, og viser dermed han blir en løper å regne med i årene fremover.

I samme klasse ble Espen Tveit fra Herkules sammenlagt nr 3, med en sterk 2. plass på 1500m med 1,50,58. Ole Bjørnsmoen Næss fra Tynset gjorde sin internasjonale debut og fikk en flott 6.plass i sammendraget med en god gjennomført serie. Ole hadde vært syk i forkant og har nok også mer inne enn han fikk vist denne helgen.

Tønsberggutten Fredrik Van der Horst var uheldig og falt i inngangen til første sving på 500m og fikk ødelagt skøyta og måtte bytte både sko og stål, men gikk han likevel inn til årsbeste på 5000m med 6,41.04.

I sprintklassen ble Hanne Haugland nr 3 sammenlagt. Spesielt 2.dag var det fremgang for Hanne med 10,94 på de første hundre og 40,26 og årsbeste. Hanne nærmer seg en tid under 40 nå, og vi håper det vil komme allerede i år.

I herreklassen ble Mats Roger Jensen fra Holmestrand nr 3 sammenlagt uten å være opp mot sitt beste denne helgen, og den gutten har mer å gå på. Espen Aarnes Hvammen gikk to flotte 500m på 35,55 og 35,45 og nærmer seg toppformen. Det blir spennende å følge Espen fram mot VM enkeltdistanser i Heerenveen om en måned.

Even Johansen pådro seg en strekk i siden før den første distansen og var hemmet av det og falt i første sving på 500m. Even som har vært ute med kyssesyke i høst har vært uheldig og ikke fått vist sitt beste i år. Vi håper han kommer sterke tilbake.

Einar Døving Agdestein fra Asker gjorde også sin debut meget bra, med over et halvt sekund pers på 500m første dag; 37,64. Det ble også pers på 1000m med 1,13,60. Andre dag var Einar uheldig og tok en kloss i utgangen av svingen og ble desverre disket fra en ny personlig rekord som ville ha lydd på 1,13,36. Einar er en spennenede løper som jeg er sikker på vil prege resultatlistene på mellomdistansene i årene som kommer.


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.