Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Et fantastisk LM i Harstad
 
Av Erland Kroken  |  2012-02-20


Harstad Skøyteklubb arrangerte i helgen LM i hurtigløp for første gang på Kanebogen Stadion. Det ble et svært vellykket mesterskap.

Under ”Davosforhold” på lørdag og snø og vind på søndag kjempet løpere fra 33 klubber om de gjeve titlene.

Nå er vi bare svært glade og fornøyde, sa Mona Fagerland, leder av Harstad SK, etter arrangementsslutt.

Lørdagens stevne inviterte til fantastisk flotte forhold. ”Davosforhold” var ordet folk brukte, mens søndagens stevne ble preget av snø og vind, men likevel ganske like forhold for alle. Kanebogen stadion, kanskje landets flottest beliggende skøytestadion, viste seg å ha rask og god is, noe resultatlistene spesielt på lørdag viste.

For første gang ble lagtempo for kretslag arrangert som en konkurranse under LM i Harstad. Det ble en vellykket konkurranse hvor Akershus & Oslo vant blant gutta og Hedmark jenteklassen.

LM er årets høydepunkt for aldersbestemte klasser (12-16 år), og all honnør til Harstad SK som gjorde dette til en skøytefest. Alt var godt organisert, informasjonen var god, og det var en flott bankett med nesten 300 deltagere lørdagskvelden.

Harstad SK fyller 75 år i 2011-2012 sesongen og dette ble virkelig en flott markering. Vel blåst Harstad Skøyteklubb! Nå håper vi dere får kunstis. Det trenger virkelig i dette nordnorske skøyteeldoradoet.

LM neste sesong er det Hamar IL som skal arrangere.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.