Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Talentsamlinger på Furumo
 
Av Lasse Sætre  |  2012-01-03


Skøyteforbundets talentgruppe i hurtigløp har gjennomført to flotte treningssamlinger på Furumo stadion. Her har vi hatt mange gode treningsøkter.

På Furumo er det flere treningsfasiliteter i kort avstand, som friidrettsbane, svømmehall og en flott rulleskøytebane.

Vi fikk mange minutter i skøytestilling, både på rulleskøyter og barmark på disse samlingene. I tillegg ble det aktiviteter som volleyball og fotball innimellom øktene.

Løperne viser stor treningsiver og fremgang, og de viser en positiv utvikling som gjør det spennende å se hva dette resulterer i til vinteren.

En dag la vi økta til Vikersundsbakken (bildet). Det ble trappeløp opp til topps flere ganger, en kjempefin økt der vi lot oss imponere av hvor drøyt det er å sette utfor i denne monsterbakken.

Vi gir en stor takk til «presidenten» i Geithus, Arne Borgersen, for utmerket service under oppholdet.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.