Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Tre norske veteran-verdensmestre i sprint
 
Av Sven-Åge Svensson  |  2012-02-27


Det 4. uoffisielle veteranverdensmesterskapet i sprint gikk i Heerenveen i helgen. Tre norske løpere ble klassevinnere. På bildet ser vi dem, fra venstre: Alf Gjølga, Bjugn-Ørland SK (M65), Ivar Njøs, Leinstrand IL (M40) og Martin Fagna, Nordhordland SK (M80).

Det var også andre gode norske prestasjoner. Sølvmedaljer gikk til Morten Henriksen, Geithus IL (M50), Brynjulf Måkestad, Hardanger SK (M60) og Arne Kjell Foldvik, Spkl. Falken (M75). Videre fikk vi bronsemedaljer ved Ragnhild Andresen, SSK Toten (K30), Renate Jeppsson, Nesodden IF (K35) og Thor-André Dowerdock, Aktiv SK (M40).

I alt deltok 40 norske løpere. Totalt var det 230 deltakere fra 16 nasjoner. For første gang deltok Japan og Kasakstan – og det med flere løpere. Nederlenderne var effektive og flinke arrangører med et par små unntak. Neste år går mesterskapet i Salt Lake City.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.