Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Fin Hamar-samling for 13 løpere fra BSK og Austevoll

Bergen Skøyteklubb tiltrakk seg mange skuelystne da de trente i og utenfor Vikingskipet på Hamar under sommerisen.

På parkeringsplassen hadde klubben rigget seg til med mye forskjellig treningsutstyr. 13 ivrige løpere, 7 gutter og 6 jenter, deriblant 3 medinviterte løpere fra Austevoll Skeisegruppe, var med på treningene. Det ble utført barmarkstrening før hver isøkt. Ingen trening var lik. Stadig var det nye øvelser. Løperne var derfor like engasjerte under hver trening.

Klubben fikk ros, både av norske og utlandske trenere, for treningsopplegget. BSKs to dyktige trenere sørget også, til enhver tid, for at løperne fikk et tilpasset opplegg ut fra løpernes ferdigheter.

Etter at issesongen var over i vår, har BSK kjørt et barmarkstreningsopplegg, inkludert sykling og rulleskøyter for alle utøverne i klubben. Løperne som var med til Hamar, var derfor godt trente, noe som også ga gode resultater på isen.

På den godt preparerte isen i Vikingskipet var det til tider trangt om plassen, med mange utøvere fra forskjellige klubber fra inn- og utland. Mye flott teknikk kunne ses. Hollenderne var godt representerte med mange dyktige løpere. Disse var også god motivasjonskilde til BSKs løpere.

Til tider kunne man høre noen taktfaste «klapp» i skipet. Så man da en formasjon av løpere med trikoter i fargene sort, rød og grønn, så var det ingen tvil, da var det løpere fra Bergen Skøyteklubb som trente!

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.