Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Team Aktiv på sykkel
i Tatrafjellene

For første gang har Aktiv Skøyteklubb satset på en lengere sommersamling for sine løpere. Turen ble lagt til FIS-anlegget i Strbske Pleso i Slovakia. Grunnen til dette var først pg fremst for å finne et godt egnet sted med de rette treningsfasilitetene, gjerne i høyden og til en overkommelig pris.
 
Turen ble minnerik og med et godt treningsutbytte. Trener Morten Antonsen kan fortelle at hovedmålene med turen ble innfridd, men at man kunne ønsket seg bedre muligheter til å gå på rulleskøyter og at en høyde på 1350m over havet var i laveste laget for å få en optimal høydeeffekt.
 
Etter 11 dager med to tunge økter pr. dag, over 60 mil på sykkelsetet, lange fjellmarsjer og lavarbeid, var det en fornøyd gjeng som dro hjem til gamlelandet.
 
- Vår erfaring med denne samlingen er så god at vi helt sikkert kommer til å arrangere noe tilsvarende neste år, men om vi legger turen til Strbske Pleso igjen eller velger et annet sted har vi ikke tatt stilling til, sier leder i Aktiv Henning Hagelund.
 
- Skal man nå de høye målene man har satt seg for kommende sesong, må man fokusere på hva man gjør i sommerhalvåret. Flere treningsdøgn sammen er nødvendig derfor har vi gjennomført to samlinger med hovedvekt på sykkel i år, denne til Slovakia og en på Gjøvik i mai over 5 dager, sier trener Morten.
 
Med på turen var Team Aktiv sine løpere Morten Bolstad, Thomas Kveum, Magnar Solberg, Stian Elvenes Olav og Lars Kvaalen (OSK) og Håvard Myklebust (Gol IL) med. I tillegg var Sigbjørn Veslegard fra Hol IL og Magnus Hagelund fra Aktiv Skøyteklubbs junioravdeling med.
 

Fra venstre: Olav Kvaalen, Morten Bolstad, Stian Elvenes, Magnar Solberg, Lars Kvaalen, Thomas Kveum og Håvard Myklebust.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.