Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Eurosport

Eurosport har ingen planer om å sende hurtigløp denne sesongen (selv om de sendte noen opptak fra EM). Derimot sendes mye kunstløp og noe short track!?

HVEM gjør en jobb for hurtigløp skøyter i den internasjonale og dermed også norske TV-verdenen? ISU-pampene har for tiden IKKE hurtigløp på sin prioriteringsliste. Selv har jeg skrevet til Eurosport og fått svar om at sponsorer og påtrykk fra seere er viktige faktorer i vurderingene (dessverre er Eurosport Norden nå et svensk foretak - tidligere hadde kanalen kontor/representant i Trondheim).

 

Discussion Board på ISU-sidene er også viktig å bruke for å tale hurtigløpsportens sak. For øvrig er jeg helt enig med Hansen i at NRK-sporten ikke har noe anker som er skøyteinteressert. Det er flere aktuelle skøytespesialister som kunne gjort en god jobb i NRK-TV. Men noen må påvirke NRK til å gjøre noe med dette. Dagens reportere holder ikke mål!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.