Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

OL 2018 og riksanlegg

Henning Hagelund retter baker for smed når han i sitt engasjerte innlegg utdeler kaktus til skøyteforbundet for manglende engasjement i Oslos OL-planer for 2018. Da det ble klart at tre ulike norske lokaliseringer var med i kampen om å få Vinter-OL 2018, gikk Norges Idrettsforbund ut med og fikk aksept for en del spilleregler for de involverte særforbund. En sentral spilleregel var at forbundene IKKE skulle involvere seg i noen offentlig lokaliseringsdebatt før idrettsforbundets nedsatte fagkomite med Odd Martinsen i spissen kommer med sin innstilling våren 2007. Dette synes skøyteforbundet i likhet med de andre vintersærforbundene er et ryddig prinsipp. Derfor har skøyteforbundet i likhet med Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Ishockeyforbund og Norges Ake- og Bobforbund ikke uttalt seg offentlig om dette vanskelige lokaliseringsspørsmålet, som på langt nær er så enkelt som Hagelund vil gjøre det til.

I sin kaktus-begrunnelse skriver Hagelund at ”selv skriftlige henvendelser blir ikke besvart”. En rask rundspørring på forbundskontoret viser at ingen er kjent med noen skriftlig henvendelse fra Hagelund eller andre i Oslo-miljøet som går på hallprosjektet på Valle Hovin/OL 2018. Kan du være litt mer konkret, Henning?
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.