Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Skøyter i media

Det er med stor skuffelse og vantro jeg registrerer laguttak til EM kommende helg.
 
I uttaket til EM under allround-NM i Arendal under kjempefine forhold og identisk løpsprogram, ble Eskil Ervik nr.1, Håvard Bøkko nr. 2, Odd Borgersen nr. 3, Lasse Sætre nr. 4, Henrik Christiansen nr. 5 og Øystein Grødum nr. 6 (Øystein var nesten 1,5 tidspoeng bak nr 3).

Er det ingen reell kamp om plassene, og vil ikke Norge ha de beste løperne til EM?
 
Jeg skjønner av uttalelser fra Mueller at han er ute etter medaljer på de lange distansene, men også Mueller må begripe at det kun blir delt ut medaljer etter 4 løp i et slikt mesterskap. Dessuten er det grunn til å minne om at Odd Borgersen ble beste norske både på 5000 og 10000 m i siste VM. Odd slo også Lasse på 5000 i uttaket. Han viser stigende form og slo for første gang i historien Eskil Ervik i sprint-NM siste helg.
 
Ansvarlig for uttaket er sportssjef Finn Aamodt og landslagstrener Peter Mueller. Jeg har skjønt etter samtaler med Aamodt at han er enig med meg at Odd Borgersen er forbigått, og da forventer jeg at han som sjef er det er det og slipper Odd Borgersen til i dette EM han er kvalifisert til.
 
Heldigvis er det ingen skam å snu, og EM har ikke gått ennå. Jeg er klar over at jeg som far er innhabil, men de som kjenner meg veit jeg hadde reagert slik uansett navn. Jeg er for reell forutsigbarhet og kamp om plassene. De beste skal til en hver tid bli uttatt. Jeg håper på en massiv støtte fra hele skøyte-Norge slik at de 4 beste allrounderne får gå dette allroundmesterskapet.
 
Telefon og mail til vår sportsjef finner dere på NSF-sidene.
 
Ha et godt EM med de best kvalifiserte allrounderne.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.