Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar til Arild Gjerde

Jeg kommer akkurat hjem fra WC. i Herenveen hvor Maren Haugli gjorde en fantastisk 3000 meter med 3.plass. Heia Maren, ei fantastisk jente vi på Furumo kjenner godt. Den samme Maren har vært uttatt i fire junior-VM hvor hun kun kom med på siste distanse i sitt fjerde forsøk.

Etter Arilds tolkning av uttaksreglene så skulle hun ikke vært uttatt i de tre første da? Det virker derav ikke som hun har tatt skade av sine første forsøk.

Jeg aviser at jeg forlanger avganger «bare» på grunn av manglende jenteuttak. Da bør du lese det jeg skriver en gang til. Jeg forlanger at ansvarlige omgående begynner med likeverdig og forutsigbar tolkning av regelverket, samt bygging av tillit til skøyte-Norge.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.