Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Sats på rulleskøyter!

Forbundets nylige avsluttede sommerkampanje på rulleskøyter, Terra Cup, viste oss flere saker. Dette er en flott gren med klar tilhørighet til Norges Skøyteforbund og tilhørende klubber. Klubbene som har vært involvert har også opplevd at dette er en ny måte å arrangere på, med mange utfordringer, flere av dem ligner sykkelsportens. Lennart Strik i forbudet fulgte flott opp, og serverte alt til oss ferskinger.

Nå er det noe som er svær viktig rundt om i klubbene: Ikke la denne aktiviteten dø hen som en annen ISU-gren, kortbane, i Norge. Ta vel i mot inline og rulleskøyteglade folk med åpne armer. Få tak i de som ønsker å bygge opp dette miljøet. Vi, som kanskje er mest opptatt av is og tider, kan hjelpe til med organisasjon og innlemmelse i skøyteklubbene.

Derfor til klubbene - ønsk velkommen skøytemiljøet på hjul. Og til dere aktive, mosjonister, interesserte og organisatorer som synes rulleskøyteskøyter er topp: Dere må vise at det er liv laga for grenen!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.