Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Deltakelse i NC

Jeg synes også deltakelsen er blitt dårlig i NC. Dette må tas tak i! Uten en attraktiv NC, vil mange gi seg på skøyter. Klubbene vil ikke ta på seg NC-arrangementer, slik Hagelund påpeker, dersom det fører til underskudd i kassa. Motivasjonen for alle faller bort!

Få på plass pengepremier eller gavepremier fra ulike firmaer for NC sammenlagt i løpet av sesongen. Da får NC igjen høynet sin status. Mulig man også kan få et firma til å gå inn med sponsing av hele cupen! I år og de siste sesongene har det vel ikke vært direkte økonomisk attraktivt å vinne cupen. Løperne må ha noen slike gulrøtter også!

Etter hva jeg har hørt blant flere løpere, er det et ønske om å ha flere 500 m i norgescupen. Se mer på verdenscupen, med 2 x 500 m i løpet av samme helg. Vi må gjøre det så likt den som mulig. Da er det nok bedre å kutte ut noen 100 m. Man øver uansett på 100 m i løpet av 500 m.

Håper på forslag – både fra løpere og andre som har meninger.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.