Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Spektrum Borealis

Viser til tidligere omtale om Tromsø Skøyteklubbs hurtigløpshall-konsept "Spektrum Borealis": Vi ønsket denne flerbrukshallen lagt til Mandela-sletta like nord for Tromsøbrua og helt inntil sundet på Tromsdalen-siden. Dette konseptet er nå "adoptert" av Tromsø 2018! Undertegnede sitter i ressursgruppe Skøyter OL-2018 i Tromsø, men akkurat nå bifaller jeg anleggsplanen som medlem av Tromsø Skøyteklubb! Hvis Tromsø blir valgt som Norges kandidat, ser vi det som veldig sannsynlig at denne skøytehallen blir bygd ganske så umiddelbart. Dette har på den ene siden noe å gjøre med førbruk og søknadens seriøsitet (ref. IOCs krav om førbruksplan) og på den andre siden med landsdelens umiddelbare behov for en innendørs skøytebane som en integrert del av en flerbruksløsning.
 
Det er også et poeng at det blant deltakerne under LM-2007 her i Tromsø helt sikkert også er potensielle OL-deltakere i 2018... forhåpentligvis i Tromsø.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.