Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Terminliste

Må si meg enig i kommentarene til Lars Finsen. Jeg snakker kanskje først og fremst for de som ikke er etablert på landslaget, men som håper å være der en dag.

Slår også et slag for de som satser allround (for her trenger vi vel flere, eller?). Ut fra terminlista er disse ferdig med det som skal være hoved-målet for sesongen 17.12.

Forstår argumentet med flest mulig med i NM allround, men hvorfor kan en ikke i det minste legge NM enkelt i febr.-mars, så en kan ha noe «stort» å strekke seg til også etter nyttår. Synes også dette med sammenlagt-NC var bra, og skjønner ikke helt hvorfor dette ble borte. Her gjelder det å stimulere til å satse alle distanser. Når en og samme mann går 35 og noen små på 500m, for så og gå ti'ern på rundt 13 min, så er det kanskje det som imponerer meg mest med skøytesporten.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.