Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

WC i Asia

Takk til Øystein Haugen for redegjørelsen om verdenscup-fravær og høydetrening! Slik åpenhet den beste måten å unngå surmuling på.

Men om vi nå har en fornuftig forklaring (og dermed unngår de spekulasjonene som nødvendigvis følger av tilsynelatende vilkårlige avgjørelser), gjenstår fortsatt spørsmålet om NSFs prioriteringer er riktige.

Det er jo faktisk slik, at fraværet i Harbin og Nagano etter alt å dømme vil skyve Wetten og Flygind Larsen ut av deltagerlisten for 1000 m i enkeltdistanse-VM (for Wettens del også 500 m). Eneste sjanse til å gjenerobre plassen (eller for andre løpere å erobre en plass), kan være en god tid i verdenscup-avslutningen i Calgary ­ men dit er man ikke garantert å komme når man uteblir fra så mange løp...

I tillegg er det altså dette, at neste års deltagerkvoter i verdenscupen avgjøres av årets resultater.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.