Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

EM-uttaket

Kjære Terje Andersen og Øystein Haugen: Øystein Haugen forventet bråk, i følge uttalelse i NRK. Men ønsker ledelsen i norsk skøytesport bråk og helt unødig støy? Synes Haugens presseopptreden var unødig arrogant!

I tilfelle svaret er ja på at bråk er bra, håper jeg dere finner nye områder å bruke kreftene på. Norsk skøytesport trenger ikke bråk, men tvert imot entusiasme, pågangsmot og følelsen av å være en del av en positiv greie! Ikke minst gjelder det folk som står på i klubbsammenheng - og aktive på vei opp.

Håper at dere er store nok til å sørge for at manglende uttak av kvinneløpere til EM blir omgjort snarest. For hver dag som går uten at noe skjer, sprer en ødeleggende virus seg. Uttakskriterier er nå en ting, men hva forteller det dere i ledelsen om stillingen til norsk skøytesport hvis ikke en ung norsk mester kan få den oppmuntringen det er å starte i et EM?

Verdens beste landslag hører vi snakk om – synes verdens minste snart er like betegnende. Snart er det kanskje ingen å ta ut – ledelsen er et problem mindre – men skøyte-Norge er på sotteseng.

For ordens skyld: Dette innlegget er basert på summing blant skøyteinteresserte, som verken kjenner Hemmer eller Bjelkevik-søstrene.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.