Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Uttaket til verdenscupen i Berlin

Har man oppnådd kvalifiseringstiden er man, så langt jeg kan forstå, kvalifisert for verdenscupen i hele sesongen. Dessuten har Norge på flere distanser, særlig på herresiden, flere kvalifiserte løpere som ikke gikk verdenscupen i Heerenveen. At mange de kvalifiserte løperne ikke ble tatt til verdenscupen i Heerenveen er greit da kvotebestemmelse setter en grense for hvor mangel løpere hvert land kan stille på hver distansen. I motsetning til Heerenveen-uttaket ser ikke Berlin-uttaket til å være greit. Bare sykdom/skade er gyldig grunn til å ikke sende alle norske, som gikk i Heerenveen, til Berlin. Mari Hemmer er ikke bare kvalifisert til å gå i Berlin til helgen. Hun er meget godt kvalifisert!

Om det økonomiske spiller inn her, både bør og må NSF heretter løse det i forkant av sesongen. Dersom NSF alene ikke har økonomi til å sende tilstrekkelig antall løpere til internasjonal deltakelse (les: å fylle alle kvoter så langt vi har kvalifiserte løpere ihht. ISUs tidskrav) så får de inngå avtale med sponsorer/klubber eller andre om å bidra. Har NSF forsøkt å inngå en sponsoravtale hvor sponsoren betaler for internasjonal deltagelse? Desto flere kvalifiserte løper vi har desto mer må sponsoren med glede betale.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.