Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Nytenkning

Det er ikke lett å komme med nye innspill og ideer, i et lite forsøk på å skape et ideforum på debattsiden.

Tilsvaret fra Brynjar Haarberg er ganske humørløst, dessverre. Og jeg kan ikke lese en eneste linje om nye vinklinger om andre ideer fra hans kant.

I disse sprint-VM tider, som mange av oss gleder oss til (helt enig med Morten Henriksen, spennende uttak av NSF), vil jeg presisere i mitt innlegg om nytenkning - at dette gjaldt hurtigløp. Det er fullt mulig at mitt lille forslag om å innføre fellesstart for eliten ikke er rette medisinen, men det er en vilje der ute til å se på hvordan idretten vår drives, og med små endringer kan vi kanskje få en utvikling som driver sporten i en bedre retning.

Les derfor innlegget til Henning Hagelund en gang til.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.