Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Debattsiden – et viktig forum

Debattsidene til Skøytesport er et viktig forum for meningsutveksling blant skøyteinteresserte. Det er tydelig at disse sidene blir lest av et bredt publikum, det tyder alle tilbakemeldingene på som jeg har fått med bakgrunn i mine innlegg.

Jeg skal ta Christopher Rønnings oppfordring om å la pennen hvile og konsentrer meg om praktiske oppgaver til følge. Jeg er uansett fornøyd med at man har begynt en debatt om hvordan man skal få skøytesporten tilbake til gamle høyder, for det er med bakgrunn i en genuin interesse for skøytesport at man bruker all denne tiden på sporten. Jeg har fått en rekke henvendelser den siste tiden med mange konstruktive innspill, og det er både viktig for egen motivasjon, men ikke minst for å få en større og bredere horisont i det arbeidet og engasjementet man legger ned. Jeg håper dere fortsetter med å debattere på denne siden og komme med direkte henvendelser, jeg synes i alle fall det er verdifullt.

Akkurat nå skal jeg bruke en masse energi på hallprosjektet i Oslo og OL 2018. Vissheten om at Oslo er eneste fornuftige søkerkandidat øker hver dag, og med Aslaug Hagas utspill i går har jeg blitt overbevist. Mest av alt, akkurat nå, gleder jeg meg til et fartsfylt VM på Hamar med mye skøyteglede. Det skal være deilig å ha en weekend hvor man ”bare” skal være tilskuer og virkelig gasse seg i god og spennende idrett, en ekte egotripp sammen med skøytevenner. Sees på Hamar til helgen!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.