På vegne av Oslo-Alliansen på Skøyter vil jeg takke for alle bidrag til debatten om hvordan en best kan avvikle og optimalisere jaktstart i hurtigløp på skøyter. Foruten Arild Gjerde - ingen nevnt, ingen glemt.
 
Mye av det er veldig spennende og utfordrende lesing.
 
For arrangørene av NM allround senior på Valle Hovin lørdag 24. januar kl. 12 og søndag 25. januar kl. 11 – merk dere datoene, gratis adgang! – er det viktigste å avvikle selve mesterskapet på en fin måte.
 
I tillegg satser vi på å få testet ut jaktstart på en god måte. Som arrangør har vi ingen prestisje knyttet til jaktstart. De fleste av oss ønsker fortsatt stor firkamp som i dag, men synes det er spennende å teste en ny konkurranseform.
 
I samarbeid med overdommerne satser vi på å formulere et fornuftig regelverk for jaktstarten søndag 25. januar. Her vil vi ta med i vurderingen de innspillene som er kommet fra mange kompetente hold. Dette regelverket vil bli offentliggjort i god tid før NM.
 
Vi ønsker løperne lykke til. Håper dere kommer med på den ordinære 10.000-meteren. Og håper at de av dere som ikke kommer med der, vil prøve ut noe nytt og spennende sammen med oss på Valle Hovin!